Drone

Amusing Monkeys is gespecialiseerd en gecertificeerd in drone fotografie en drone videoproductie.

Drone fotografie
Drone fotografie wordt veel toegepast bij bijvoorbeeld festivals, woningverkoop en bedrijfspresentaties. Met een drone foto krijgt u een unieke, moderne en vernieuwende foto van uw locatie, met een beeld wat u normaliter niet te zien krijgt.

Drone Video
Een drone video geeft een unieke, moderne en in het oog springende presentatie van uw locatie. Met een drone video kunt u, meer dan bij de conventionele video, laten zien wat u te bieden heeft. U neemt uw bezoekers letterlijk in vogelvlucht mee over uw locatie.

Certificering
Wist u dat een certificering voor drone producties verplicht is en dat zelfs de opdrachtgever aansprakelijk kan worden gesteld op het moment dat uw (bedrijf)film door een niet gecertificeerde partner is geproduceerd?
Doordat wij een gecertificeerd drone bedrijf zijn, loopt u als opdrachtgever geen risico op hoge boetes tijdens de productie en achteraf.

No-fly / laagvliegzones
In Nederland is het vliegen met drones is aan strikte regels gebonden en bestaan er zogeheten No-fly en laagvliegzones. Wij adviseren u graag of het op uw locatie toegestaan is drone foto’s en video te maken.

Naar boven